ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Με έτος ίδρυσης το 1972, η εταιρεία ενεργοποιείται στον κλάδο κατασκευών αλουμινίου, προσφέροντας μέχρι σήμερα προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά standards κατασκευής, άψογη αισθητική και απαράμιλλη λειτουργικότητα.

Με σταθερή προσήλωση στην ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες CNC και εφαρμογές, η εταιρεία ΜΑΡΤΙΝΟΣ, από το 1988 εξειδικεύτηκε στην κατασκευή κουρμπαριστών κουφωμάτων εκτός των συμβατικών. Από τότε αποτελεί σταθερά σημείο αναφοράς στην Ελληνική αγορά κουφωμάτων αλουμινίου υψηλών απαιτήσεων καλύπτοντας κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.

Η εμπειρία 40 και πλέον ετών, η τεχνογνωσία, η συνεχής ανανέωση, αλλά κυρίως το ίδιο μεράκι δημιουργίας, αποτελούν τη σταθερή εγγύηση κατασκευαστικής αρτιότητας που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα της εταιρείας.

Η συμμετοχή της εταιρείας ΜΑΡΤΙΝΟΣ σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα και η άψογη συνεργασία της με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες την καθιστά όνομα εγγύησης και εμπιστοσύνης στον κλάδο.

Σήμερα, στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις μας 1600τμ έχουμε την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου όπως SCHUCO,HYDRO,ALUMIL,EUROPA και ΕΤΕΜ. Με τους άνετους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας εγγυάται μια σειρά προϊόντων υψηλής αισθητικής και απόλυτης λειτουργικής πιστότητας που μπορεί να καλύψει κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή.